Nyhedsarkiv

Her får du et godt, samlet overblik over de væsentligste nyheder, som har betydning for dine økonomiske investeringer i IR Invest.

 

 

Geninvestering af udbytte

Det er en god ide at geninvestere sine udbytter især i disse tider med lave renter. Men det kræver, at du aktivt tilmelder dig denne service.

Læs mere

Valg til investorforum 2020

Invest Administration A/S, der er investeringsforvaltningsselskab for investeringsforeningen IR Invest, har den 8. jan. 2020 annonceret valg til selskabets investorforum.

Læs mere

Flot resultat i 2019

Investeringsforeningen IR Invest endte på flot 3. plads på Morningstar. Samme har også givet en høj bæredygtighedsrating til foreningen.

Læs mere

Valg til investorforum 2019

Invest Administration A/S, der er investeringsforvaltningsselskab for investeringsforeningen IR Invest, har den 9. jan. 2019 annonceret valg til selskabets investorforum.

Læs mere

Genmab aktien indfrier vore forventninger

Christian Klarskov har i dag haft et møde med Jan van de Winkel, adm. dir i Genmab og fik mulighed for at diskutere vores syn på helheden og detaljer i investeringscasen.

Læs mere

Valg til investorforum

Invest Administration A/S, der er investeringsforvaltningsselskab for investeringsforeningen IR Invest, har den 10. jan. 2018 annonceret valg til selskabets investorforum.

Læs mere

Christian Klarskov på Børsen Play

Se Interview med Investeringsdirektør Christian Klarskov fra InvesteringsRådgivning A/S på Børsen Play

Læs mere

Kontakt rådgiver for at høre mere

på 96263000 eller lad os kontakte dig

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.

Fejlbesked

Fejlbesked

Din information er blevet sendt, og vi kontakter dig snarest.